Femeia balanta. Horoscop: Cum sa cuceresti femeia BALANTA

COMPATIBILITATE Femeia BALANTA si barbatul Varsator

femeia balanta

Atractia fizica este foarte puternica. Totusi, dacã devii cam prea despotic, le va oferi un umãr moale pe care sã plangã si chiar le va strecura în buzunar o ciocolatã fãrã stirea ta, atunci când vei pune piciorul în prag cu prea multã severitate. Pentru ca Balanta este un diplomat innascut, care uraste conflictele, vor putea trece usor peste orice neintelegere. Nu cred in faptul k dak este balanza si el fecioara relatia n-o sa mearga. Dar nativul Fecioara este de o gelozie extrema si asta nu convine nativului Balanta.

Next

10 lucruri pe care nu le stiai despre femeia din zodia Balanta. De ce este o zodie fascinanta

femeia balanta

Influenta planetei Venus poate crea insa si dificultati: cele doua semne tind sa leneveasca toata ziua si, de asemenea, dau dovada de snobism; Taurul se bazeaza pe partea materiala iar Balanta pe intelect. Dacă exita un lucru pe care femeia din Balanţă îl preţuieşte mai mult decât orice pe lumea asta este bărbatul pe care a ales să-l iubească, respecte şi organizeze. Această femeie e rareori pretenţioasă, iar starea ei emoţională e în general echilibrată, realistă şi plăcută. Dragostea pe termen lung depinde de scopurile ambilor parteneri. Uraste rutina si va cauta mereu modalitati noi de a petrece timpul. Femeia Balanta In cazul in care regele Solomon ar fi fost o regina, cu siguranta ar fi fost intruchiparea femeii balanta. Mentineti un echilibru sanatos in relatie si veti putea trece peste orice momente.

Next

Horoscop Balanta special pentru femei

femeia balanta

De fapt, nu este decât modul lor de a-ți supune atenției ambele fețe ale aceluiași adevăr. Intre cei doi exista o legatura speciala, profunda, intelegandu-se foarte bine unul pe celalalt. Compatibilitate Balanta - Leu Fiind situate la doua semne distanta in zodiac, Leul si Balanta se inteleg foarte bine unul pe celalalt. Starile mai negativiste ale Taurilor pot fi uneori o piedica pentru ca relatia sa ajunga la un nivel mai inalt de incredere si daruire. Totuși, nu este încăpățânată, îi place tot ceea ce este nou, de aceea Femeia Balanță adoră să trăiască simplu și elegant iar casa ei va fi una primitoare în care te vei simți relaxat.

Next

Femeia balanta si barbatul fecioara...

femeia balanta

Aceasta apreciaza un partener talentat si atractiv si va face tot ce ii sta in putere sa atinga perfectiunea fizica in dormitor cu iubitul ei norocos. Balanta poate negocia cu partenerul sau, ambii implicandu-se in proiectele celuilalt. Ceea ce e bine, pentru cã si ea îl idolatrizeazã. Ii face placere sa fie iubita si va fi cu totul devotata alesului ei. Nu vei pierde nimic, cu exceptia mîndiriei tale, dar nu-i vei duce dorul prea tare, cãci vei fi sub vraja zîmbetului blînd, venusian. Balanta este o prietena excelenta, care tine cont de gusturile si preferintele tale si care vrea sa te faca sa te simti bine.

Next

Femeia balanta si barbatul fecioara...

femeia balanta

Dar toate acestea se vor întâmpla numai când talerele balanţei ei emoţionale vor fi temporar dezechilibrate. Dar spritul critic, egoismul si frecventele lui aventuri au destramat acsnicia noastra dupa 22 de ani. Venus o determina pe Balanta sa-si incetineasca ritmul pentru a se putea bucura de frumusetea si romantismul vietii, ceea ce in ochii Capricornului va fi asociat cu lenea. Vrea o relatie armonioasa si stabila. Vor fi multe alintaturi, cadouri si elemente de romantism. Care este cel mai bun aspect al acestei perechi? Chiar şi în cel mai viril şi aspru bărbat din Balanţă poţi găsi o urmă din sexul opus, iar Venus are grijă să joace aceeaşi festă şi femeilor zodiei. Dar cu toatã feminitatea ei, manierismele drãgãlase si gratia adorabilã, acestã fatã poate purta o pereche de pantaloni cu surprinzãtoare lejeritate, iar pantalonii îi vor veni chiar bine.

Next

Zodia Balanta

femeia balanta

Atractia poate duce la casnicie. Fara disciplina, stilul de viata independent este doar un sinonim al somajului. Poate fi orice, de la felul în care-ti porti gulerul la cãmasã, pînã la motivul pentru care nu reusesti sã obtii o mãrire de salariu. Daca vor dori ca relatia lor sa fie una de durata va fi necesar sa accepte ca opiniile lor privitoare la viata sunt diferite din multe puncte de vedere. Relatia va deveni tot mai stabila in timp, daca nu se va destrama prea curand. E bine de ştiut faptul că nativa în Balanţă este şireată, în felul ei, şi va da doar impresia că este accesibilă, mai ales sentimental. Armonia este scopul final, dar idealismul si asteptarile lor ridicate pot aduce dupa sine o multime de nemultumiri.

Next