Hummel baby tilbud. Hummel børn udsalg

Hummel Babytøj

hummel baby tilbud

Vi ved, at du som forælder skal finde plads til mange ting i dit budget, og derfor hjælper vi dig godt på vej med skarpe priser, der altid lever op til dine forventninger. Varerne sendes med det samme, men beløbet hæves først endeligt på din konto efter det antal dage du bestiller. Hver eneste sæson tegner vores dygtige designere en helt ny kollektion af hummel , som er særligt udviklet til aktive børn som elsker at bevæge sig, hoppe i vandpytter, kravle i træer og give den gas på rutsjebanen på legepladsen. Flyverdragt til de mindste fås med dobbelt lynlås og alle har aftagelig hætte. Her finder du nemlig et stort udvalg af billige hummel tøj og sko. Disse bukser er lækre bløde, har rib i tajle og bindebånd i taljen samt en hvid stribe med trykknapper i siderne.

Next

Hummel

hummel baby tilbud

Hummel er ofte med i vores gode Black Friday tilbud, hvor du også kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og få besked om gode Hummel tilbud til Hummel børnetøj med børnepengekredit Når du køber Hummel hos House of Kids kan du altid vælge at købe med børnepengekredit. Vi har rigtig meget babytøj at vælge mellem, og det er alt sammen designet med din babys velvære og komfort i tankerne, mens det samtidig er både slidstærkt og praktisk. Køb Hummel sko, Hummel gummistøvler, Hummel støvler, Hummel vinterstøvler og Hummel sandaler hos Skolageret. Billigt børnetøj fra hummel I vores udsalgskategori til børn finder du også hummel babytøj på udsalg. Vigtigst af alt så giver Hummel dine små børn og babyer tøj, som har lige netop de egenskaber og kvalitet, som dine babyer fortjener — og derfor fører vi her på trendyshop.

Next

ᐅ Hummel Udsalg • Gode tilbud på Hummel til børn (Gratis fragt)

hummel baby tilbud

Shop løs blandt fede sneakers med et minimalistisk eller retro-inspireret udseende til både og. Klassisk Hummel logo i hvid på fronten. Støvlen er varm og har en tex membran så den er vandtæt og åndbar. Ikke mindst er tøjet slidstærkt, så det holder til leg, ballade og snavs uden problemer, og tøjet klarer naturligvis mange ture i vaskemaskinen. Det vil sige at der er vokseplads på mellem 1 til 1,5 cm. Du kan få Hummel regntøj med justerbare seler og støvlestropper i små størrelser. Vi tilbyder dette på en mere fleksibel måde for børnefamilien hvis der er behov for lidt ekstra kredit.

Next

ᐅ Hummel Udsalg • Gode tilbud på Hummel til børn (Gratis fragt)

hummel baby tilbud

Hvis dit barns fod måler 12 cm - anbefaler vi at du vælger sko der måler mellem 13 og 13,5 cm. Pink ribkant i halsen samt trykknapper ved skuldren. Hummel størrelsesguide Hvordan er Hummel børnetøj i størrelsen? Vigtigst af alt så kan du være sikker på, at alt babytøj fra Hummel er i en ovenud god kvalitet, som du altid kan stole på. Shop løs blandt flere hundrede styles indenfor hummel træningstøj, mode sportstøj, sko og sportstilbehør til , og. De bedste tilbud findes hos Mille PerCille! Pink rib kanter i halsen og mellem benene.

Next

Hummel børn udsalg

hummel baby tilbud

Hvide og lilla Hummel vinkel bånd ned langs begge ben. Eller er du blot på udkig efter nyt sportstøj eller nye sko til gode priser? Her finder du velkendte styles som Hummel Apple pants, Flipper body, Lucas pants og Harper bluse. En sommerjakke fra Hummel kan være let vatteret som er god at have med på varme dage hvor det er rart at have en jakke med. Ikke mindst er vinterjakkerne designet til at være nemme at tage af og på, hvilket har stor betydning når man bare er klar til at komme udenfor. Hummel Reese regntøj er det foretrukne og meget populære regntøj blandt mange forældre. Mange forældres foretrukne valg til barnets bedste overtøj. .

Next

Hummel sandaler børn, dame og herre

hummel baby tilbud

Dine børn får nemlig også et lækkert look, en skøn komfort samt en fantastisk funktionalitet med tøj fra Hummel, hvorfor dine babyer stensikkert vil komme til at elske deres nye tøj. Skoen har en tex membran som beskytter mod regn og slud. Suveræn kvalitet og altid skarpe priserHummel er det foretrukne mærke for rigtig mange børneforældre, og her på trendyshop. Vi har derfor altid trykknapper mellem benene og ved halsen på bodyer og heldragter, så det er nemt for dig at tage dem af og på, når baby skal skiftes eller når tøjet er blevet beskidt. Selvom tøjet er sports-inspireret, behøver man bestemt ikke at være den store sportsudøver for at bruge tøjet fra Hummel.

Next

hummel®

hummel baby tilbud

Har du udset dig en bestemt style, bør du dog ikke vente for længe. Du kan derfor altid være sikker på at finde masser af vores ikoniske hummel-vinkler, tal og fede prints på børnetøjet til drenge. Body'en er lilla og grå med hvidt Hummel logo foran. Den har et stort Hummel logo print foran. Netop derfor er Hummel også meget populær hos drenge i alle aldre, store som små. Huen har et tyndt bomuldsfoer. Hummel sportstøj og børnesko Det hele startede med en fodboldstøvle for mange år siden.

Next

ᐅ Hummel Udsalg • Gode tilbud på Hummel til børn (Gratis fragt)

hummel baby tilbud

Hvordan er flyverdragt fra Hummel i størrelsen: Helt almindelig og du skal blot vælge den størrelse dit barn normalt bruger. Som mærke er Hummel kendt for at levere en høj kvalitet, et smart design og ikke mindst en god funktionalitet og god bevægelighed i samtlige af deres modeller, så tøjet er en sand fornøjelse at have på for din lille pige eller drenge. Buksen har et guld logo bi broderi på venstre lår samt guld pipings ved lommerne. Buksen har rib og bindebånd i taljen samt rib i benene. Overdelen er fremstillet i nylon med snørebånd og velcro lukning. Hummel har et bredt sortiment af Hummel sneakers og løbesko til børn - det kan være fashion, sport eller i et gennemført retro look.

Next