Instaliranje vibera na telefonu. Isti Viber račun na više uređaja?!

Isti Viber račun na više uređaja?!

instaliranje vibera na telefonu

Time ste priveli postavku Viber-a kraju. Zahvaljujući tome možete stupiti u kontakt gotovo sa svakom osobom koju poznajete jer svako može da instalira ovu aplikaciju ako ima internet konekciju. Molim vas kako mogu saznati da li moj viber posjeduje jos neko i cita moje poruke. Kako nam je ukazao jedan čitalac, postoji i drugi način. Zašto biste imali Viber samo na mobitelu, kada ga možete koristiti i dok surfate internetom na vašem računalu? Pripremili smo vodič u kojem vas vodimo kroz instalaciju Vibera na Samsung mobitelima. Gotovo uvijek možete vratiti Viber na telefonu u samo nekoliko minuta i nastaviti ga koristiti. Imam asus laptop sa os ubuntu 16.

Next

Instalacija Vibera na kompjuteru: Otkrijte kako instalirati Viber

instaliranje vibera na telefonu

Viber je besplatna aplikacija i može se preuzeti putem. Popularnost glasnika, ne samo zbog svoje cross-platforme, odnosno mogućnosti rada u raznim mobilnim i stolnim operacijskim sustavima. Drugi broj hoće, ali moj ne nikako. Kupio sam novi telefon jer mi se stari pokvario i nema mu spasa. Nakon toga otvorite instaliranu aplikaciju i promenite zemlju u kojoj se nalazite, ali vodite računa da to bude neka od zemalja iz koje ovi app-ovi mogu da se instaliraju, na primer Velika Britanija ili Italija. Metoda 1: Bez pametnog telefona Glavna prepreka za instalaciju programa Viber na računalu ili prijenosnom računalu je stvarni nedostatak samostalnosti verzije aplikacije klijenta za Windows.

Next

Kako instalirati Viber (Android, Windows, iOS, Mac, Linux)?

instaliranje vibera na telefonu

Nakon prihvatanja, u panelu sa obaveštenjima ćete naći informaciju da se aplikacija preuzima i instalira. Ja sam sim karticu iz svog moba stavila u njegov…i sad se javio problem. Viber je stekao veliku popularnost zahvaljujući animiranim sličicama stickerima s kojima umjesto riječi prenosimo značenje. Sve sam probala i onda sam deinstalirala viber. Sada je potrebno da ukucaš Viber u polje za pretragu, koje se nalazi na vrhu ekrana.

Next

Kako instalirati Viber (Android, Windows, iOS, Mac, Linux)?

instaliranje vibera na telefonu

Kako instalirati Viber na računalo ili laptop Bez obzira na uređaj koji se koristi za pristup resursima Globalne mreže, milijuni ljudi dnevno prenose ogroman broj poruka i datoteka, kao i audio i video pozive putem Viberove usluge. Inače, Viber služi za besplatnu razmenu poruka, poziva, video poziva… preko interneta. Razmjena podataka vrši se putem interneta, stoga da bi aplikacija mogla normalno funkcionirati potreban je pristup internetu bilo putem podatkovnog paketa ili spajanjem na bežićnu mrežu. Kako na ovom blogu ima naprednijih, tako ima i jednostavnijih tekstova za one koji se ne razumeju u računare, telefone, i generalno nove tehnologije. Očito da nešto grešim, ideja je izvrsna i svakako bi mi značila jer nemam smart trlefon.

Next

Kupite Viber

instaliranje vibera na telefonu

Na ovaj način Viber je instaliran i spreman za korišćenje. Unesite broj vašeg telefona sa kojim ste podesili viber. Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. WhatsApp ne zadovoljava sve tvoje potrebe pa si se setio da ima i drugih sličnih aplikacija? Pozivanje se vrši preko interneta, bez utroška minuta iz paketa ili kredita koji imate na stanju. Kada ste instalirali Viber na -u, pokrenite ga i dolazite do unosa broja telefona. Nabavite desktop verziju Messenger na osobnom računalu ili prijenosnom računalu na nekoliko načina. Foto: Google Play Međutim, to da je nemoguće instalirati ove programe na mobilni telefon u Srbiji nije potpuno tačno.

Next

Kako instalirati Viber

instaliranje vibera na telefonu

Ikonica ove aplikacije izgleda kao mala ljubičasta porukica u obliku oblačića, sa belom slušalicom unutar nje. Kroz par jednostavnih koraka, vrlo brzo ćeš uspeti da instaliraš Viber na svoj kompjuter. Dušane, da li nas neko obmanjuje? U sledećem koraku potvrđujete vaš broj mobilnog. Kao i kod prethodne metode, najprije morate instalirati mobilnu verziju Messenger i aktivirati Viber račun putem pametnog telefona, a u nedostatku jednog, upotrijebite Android emulator! Aplikacija Viber omogućuje besplatno slanje i primanje poruka, poziva i multimedije između korisnika bez obzira na to koju mrežu koriste ili gdje se nalaze. Vaš telefonski imenik i popis poziva će također biti spremljeni u tom izrađenom kosrisničkom računu. Pre nego što ti objasnim kako instalirati Viber, mislim da treba prvo da razjasnimo šta je to Viber. E sad me zanima kako da izbrišem sve pa da opet to napravim sve ispočetka? Sada kada imate Viber pločicu, kliknite na nju kako bi pokrenulil Viber aplikaciju.

Next