Ja gledam hrt uzivo stream. HRT: Usluga HRTi

HRT: Kako gledati HRT International (HRT Int.)

ja gledam hrt uzivo stream

Trag vjere emitira se petkom u trajanju od 25, a tijekom ljetna ponedjeljkom 55 min. Eutelsat 16A orbitalna pozicija 16 stupnjeva istočno — Frekvencija 10. Prijamni su parametri satelita za Europu sljedeći: 1. Registracija je moguća i odabirom opcije Prijava putem Facebook odnosno Prijava putem Google gdje se koriste postavke vašeg Google ili Facebook korisničkog računa. .

Next

ohmy.disneylatino.com

ja gledam hrt uzivo stream

Mozaična emisija koja objavljuje vijesti i aktualnosti, izvješća i reportaže o temama iz života Katoličke crkve i drugih područja njezine djelatnosti teologija, Caritas, nakladništvo, pastoral, hijerarhija. U ˝Melodijama s patinom˝ slušatelji se mogu podsjetiti na sve glazbene žanrove prošlog stoljeća nepodložnih trendovskim mijenama i ukusu masovne publike. Podrobniji podatci o gledanju u Sjevernoj Americi dostupni su na poveznici , a za Australiju i Novi Zeland na poveznici. Drugi dio emisije rezerviran je za predstavljanje novih singlova, reportaže s koncerata, glazbene novosti itd. Nakon toga ćete dobiti e-potvrdu na vašu e-adresu koju morate potvrditi unutar razdoblja od 24 sata te ćete tako aktivirati svoj korisnički račun.

Next

HRT 2, HRT 2 uzivo, HRT 2 online

ja gledam hrt uzivo stream

U suštini, svi ti sajtovi postavljaju isti livestream, gde se nalaze reklame onih koji strimuju niko neće da strimuje besplatno , ali i dodatne reklame sajtova koji embeduju taj strim strimovi se često menjaju, pa oni stalno ažuriraju linkove i pronalaze nove strimove. U prvom dijelu ugošćujemo glazbenike predstavljajući njihove nove albume, najavljujući koncerte, turneje ili festivale. Ukoliko ipak odlučite da trošite megabajte, koristite neki program za. Urednik emisije Marin Margitić, koristeći bogatu i dragocjenu fono arhivu hrvatskoga radija, nudi obilje skladbi koje zaslužuju atribut ˝evergreena˝ ili vječno zelenih melodija svjetske i domaće produkcije. Gledanje putem satelita u Sjevernoj Americi i Australiji te na Novome Zelandu Za gledanje programa u Sjevernoj Americi, Australiji i na Novome Zelandu potrebno se obratiti tvrtki eMedia Network. . .

Next

ohmy.disneylatino.com

ja gledam hrt uzivo stream

. . . . .

Next

Radio uživo: Prvi program :: Hrvatski radio

ja gledam hrt uzivo stream

. . . . .

Next

ohmy.disneylatino.com

ja gledam hrt uzivo stream

. . . . .

Next