Kølefirma kolding. Montering af varmepumpe tilbydes i Middelfart, Kolding & Fredericia

Køleteknik nær Århus, Kolding og resten af Østjylland

kølefirma kolding

Kryds af for at modtage nyhedsbrevet via mail. Vi forhandler alt inden for køleteknik, fra klima- og airconditionanlæg til industrikøling samt køle- og fryserum til storkøkkener. Det er ofte en god investering frem for flere små skabe — både energimæssigt og pladsmæssigt. Stofa arbejder på at få et kølefirma til at komme og reparere køleanlægget, men på grund af juleferien har det vist sig at være vanskeligt. Det kunne lige så godt have været i både Vejle og Kolding, vi havde åbnet, men Fredericia lå perfekt til det hele, og desuden stod den rigtige mand til at drive afdelingen, Lars Mørcke, pludselig i døren.

Next

Vojens Køleteknik A/S nær Haderslev

kølefirma kolding

Af hensyn til vores medarbejdere, så beder vi alle kunder, der udviser tegn på influenza eller på anden måde føler sig syge, om at melde afbud hurtigst muligt pr. Ofte er tilbagebetalingstiden kort, da større indkøb giver større rabatter. Du skal blot klikke på afmeldingslinket i bunden af e-mailen, du modtager fra os, eller ved at kontakte os på nyhed kolding-netavis. Vi har kontorer på både Sjælland og i Jylland, så vi nemt kan rykke ud, når du ringer. Brug for hjælp til el, køl eller ventilation — så lad vores elektrikere, køle- og ventilationsteknikere hjælpe dig.

Next

Varmepumper og klimaanlæg fra førende eksperter

kølefirma kolding

Vi behandler dine oplysninger fortroligt. Så er du kommet til det rette ventilationsfirma. I så fald skal du bare fortælle os om din opgave, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til dig. Vi leverer kun nøglefærdige køleanlæg, fryseanlæg og kølesystemer, og du kan vide dig sikker på, at kvaliteten er helt i top med køleteknik fra os. Samtidig har vi også hjulpet mange skoler, restauranter og hoteller med, at installere.

Next

Montering af varmepumpe tilbydes i Middelfart, Kolding & Fredericia

kølefirma kolding

Vi er din landsdækkende kølepartner og vi kan hjælpe dig med både installation, service og vedligeholdelse af din køleinstallation. For at sikre dette er det vigtigt for os at vore medarbejdere er veluddannede og at vores arbejdsplads er velfungerende. Du kan lave en fast serviceaftale, hvor vi kommer ud på regelmæssig basis og vedligeholder på dine anlæg. Vi er selvfølgelig også medlem af Autoriserede Kølefirmaers Brancheforening samt Kølebranchens Miljøordning. Derfor er det attraktivt at have en mand som ham med det kendskab inde i firmaet, siger Søren Bonderup. Hos Klima-Montage ApS har vi speciale i montage, service og salg af varmepumper til private og erhverv.

Next

Køleteknik nær Århus, Kolding og resten af Østjylland

kølefirma kolding

Hvis uheldet er ude, kan du kontakte os døgnet rundt, så du hurtigt kommer op og køre igen. Vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for enten varmepumpe-service eller montering af varmepumpe. På denne måde minimerer du driftsstop og fastholder værdien af dit produkt. Vi har hjulpet alle, fra store industrivirksomheder og mindre arbejdspladser til private hjem og sommerhusejere. Vi monterer varmepumper i helårshuse, sommerhuse og garager samt på værksteder og i industrien. Det være sig klimaanlæg service, industrikøl service, varmepumpe service og meget andet. Vores medarbejdere har stort fokus på hygiejnen, ligesom vi har håndsprit i alle biler.

Next

Montering af varmepumpe tilbydes i Middelfart, Kolding & Fredericia

kølefirma kolding

Vores erfarne serviceteam står klar med knowhow og hjælp, hvis du skulle få brug for det. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på salg, montering eller service. Coromatic beskytter miljøet ved at optimere energiforbruget. De bygges også på specialmål tilpasset kundens behov og mulighed for placering. Alle vores varmepumper er registreret med serie nr. Det er det, der gør os konkurrencedygtige på både kvalitet og pris.

Next

Guldahl

kølefirma kolding

Vi er et autoriseret og certificeret kølefirma, som holder til i Nørre Aaby. Kun sådan kan vi holde os opdaterede på de bedste metoder, produkter og løsninger. Eksempelvis er luft til luft varmepumper fremstillet til de sydeuropæiske lande ikke udstyret med de samme funktioner som dem udviklet til de nordiske. Vi har specialiseret os i både salg og montering af varmepumper og klimaanlæg til private og erhverv. Du kan spare op til 75 procent på din elregning.

Next

Montering af varmepumpe tilbydes i Middelfart, Kolding & Fredericia

kølefirma kolding

I den forbindelse sørger vi ligeledes for at udføre eventuelle reparationer samt svare på spørgsmål i tilfælde af, at du skulle have det. Vi værdsætter vore kunder, lytter til vore kunder og vil sammen med udvalgte partnere, sikre overfor vore kunder, at vi besidder de ressourcer og den viden som opgaven vi påtager os kræver. Køleteknik i høj kvalitet Velkommen til Vojens Køleteknik. Hos H-Lindens i Sønderborg har vi mange års erfaring inden for ventilationsservice, og vores dygtige ventilationstekniker kører gerne ud til kunder i blandt andet Kolding, Haderslev og hele det øvrige Sydjylland. Vores kunder er lige så forskellige, som de opgaver vi kan løse for dem. Tilladelser Kolding Netavis bruger de oplysninger, du giver på denne formular, til at være i kontakt med dig, så du får vores nyhedsbrev.

Next