Kloge citater om livet. Citater om Livet

Kloge Citater

kloge citater om livet

Leder du efter et godt citat om andet end livet? Af netop denne grund er det vigtigt at man indser allerede nu, og så tidligt i livet at livet netop ikke altid vil være en dans på roser. Der findes citater til enhver situation og lykke i livet. Livet handler derimod om at skabe sig selv. Det kan være at man har en stor drøm om at starte eget firma, og fordi at man holder sig selv tilbage, så vil det aldrig lykkes at realisere disse store indre drømme. Og hvis du går glip af kærlighed, går du glip af livet. En anden ting kunne være et citat om livet til en begravelse — Selvom at begravelse på ingen måde er positive, så er det en del af livet, hvilket et citat er gode til at beskrive. Gode citater om livet og meget mere Hvad er et godt citat om livet? Skriv den i kommentarfeltet, og så tilføjer jeg den til siden! Mange bruger citater til at motivere sig selv Der er også mange, der bruger disse citater til at motivere sig selv.

Next

Citater om livet og meget andet

kloge citater om livet

Søren Kierkegaard og Victor Borge. Selvom det ikke altid er realistisk så er det noget vi alle kan lære noget af, for mange vil helt sikkert blive holdt tilbage af deres egen forventninger eller måske frygt for at noget ikke vil lykkes. Nå det er sagt, giver et godt citat om livet som oftest stof til eftertanke, et smil på læben eller håb om en bedre fremtid. Mange af sådanne citater har du også mulighed for at finde herover, hvis du mangler et skud motivation. I et sådant tilfælde kan du med fordel gøre brug af en række kloge citater.

Next

Livet

kloge citater om livet

Du lever ikke lang tid nok til at begå dem alle selv. Når det så er sagt, så skal man ikke opgive bare fordi man først begynder at blive reflekterende over livet hvis man er kommet op af i årene, for det er aldrig for sent at lære — og det i sig selv er også et af bidskaberne blandt mange af disse citater — vi bliver aldrig for gamle til at lære nye ting, og til at blive klogere på livet. Livet må leves forfra, men kan kun forstås bagfra. Men ikke så meget, at de ikke behøver at gøre noget. Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert.

Next

Citater om livet: 23 inspirerende citater

kloge citater om livet

Der kan være rigtig mange begivenheder, hvor man ønsker at bruge et citat om livet, så det er svært at komme med nogle konkrete ideer til, hvad du vil bruge dem til, men vi har gjort et forsøg alligevel. Men om den kommer til at varme dit hjerte eller brænde dit hus ned, kan du aldrig regne ud. Og det er netop den pointe som er opsummeret i dette citat. De færreste har vist sig at være blevet til noget. Men ofte har vi tendens til at stirre så længe på den lukkede dør, at vi slet ikke ser den dør, der er åbnet. Mange af citaterne er oprindeligt udtalt af folk, der har gjort en stor forskel for vores verden, hvilket bl. Det inkluderer også op til flere danskere som f.

Next

Citater om Livet

kloge citater om livet

Tænk hvis du kunne møde det bedste i dine omgivelser hver dag, og det samme skete den anden vej. Langt de fleste danskere holder barnedåb når de har fået et banr, og det vil være en perfekt begivenhed til, at bruge et citat om livet til den lille ny, som har et helt liv foran. Det kan føles hårdt og det vil unægteligt tage tid hvis man er inde i en periode med et stort tab eller lignende, men uanset hvad, så er det vigtigste man kan gøre at bevæge sig fremad. Gennem flere år har vil hver dag tilføjet citater til vores samling for at, kunne gøre biblioteket af citater endnu større og mere spændende for dig at, gå på opdagelse i. Vi har forsøgt at samle nogle af dem, som vi mener er de bedst, og nogle af dem som giver bedst mening. Jeg vil især mene at punktet om at man begynder at få en større tiltro til sig selv er vigtig. Derfor har vi mennesker også samlet på dem gennem alle tider.

Next

Citater om livet

kloge citater om livet

Det er særligt citater, der handler om, at du skal blive ved med at prøve og arbejde hårdt — på et tidspunkt skal det nemlig nok lykkes dig. Fantasi er mere vigtig end viden. Læg især mærke til nogle af de vigtige personer som har sagt og nedskrevet nogle af disse citater. Det er to gode spørgsmål og svarene er heldigvis mange. Det er unødigt, sagde fornuften. Det kræver er strejf af genialitet og en masse mod, at turde, at bevæge sig i den anden retning. Du kommer alligevel ikke ud af det i live.

Next

Citater og kloge ord om livet på dansk og engelsk

kloge citater om livet

Vi har samlet et stort udvalg af fantastiske citater om livet og meget mere, som du kan stjæle med arme og ben til eget brug, taler eller sange. Gå på opdagelse i vores mange citater og find et der passer lige i dette øjeblik. Så kan du med tage et kig på vores Latter er den korteste afstand mellem to mennesker. Der findes kun to måder at leve livet på. Citater om livet er nok nogle af de mest populære samt de citater, som der findes aller flest af ude på internettet. Har du fundet det citat der passer til dit liv eller den situation du befinder dig i lige i dette øjeblik? Livet er det dejligste eventyr.

Next