Koha net. Koha Net

Koha Net

koha net

Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët — Indeksonline nuk ishte veçse një kërkesë e kohës. Materialet dhe informacionet mund të kopjohen, të shtypen dhe të përdoren por vetëm pas referimit të qartë të burimit të Portalit Indeksonline, në përputhje me kushtet e përdorimit. . Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. . .

Next

Koha › Log in to Koha

koha net

. . . . .

Next

Download Koha

koha net

. . . . . . .

Next

Koha › Log in to Koha

koha net

. . . . .

Next

Koha Live DVD download

koha net

. . . . . . .

Next

ohmy.disneylatino.com

koha net

. . . . .

Next