Pricaonica krstarice. Pričaonica Krstarice

Uslovi korišćenja Pričaonice Krstarice

pricaonica krstarice

Krstarica ne snosi odgovornost ni za kakve posledice ili aktivnosti trećih lica koje, posredno ili neposredno, mogu proisteći iz poruka u okviru Pričaonice Krstarice. Određeni rizici Vi prihvatate da postoje određeni rizici vezani za korišćenje Pričaonice. Pridružite se velikom broju posetilaca koji nam s razlogom već preko 19 godina pružaju poverenje, svesni da će preko nas upoznati drage osobe. U svakom trenutku, sa nama je najmanje 1000 muškaraca, žena, devojaka i mladića. Sinonim lepog druženja i upoznavanja - Pričaonica Krstarice.

Next

Pricaonica krstarice

pricaonica krstarice

U okviru nje postoji veliki broj soba gde ljudi razmenjuju iskustva, znanje, emocije, mišljenje i savete. Pričaonica Krstarice bila je i ostala prva internet pričaonica koja vam nudi druženje i upoznavanje sa ljudima iz Srbije i celog sveta. Može se desiti da ne stignu na odredište, ili pak stignu na pogrešnu adresu ili primaocu. Where can I find more info about krstarica. Krstarica može takođe otakazati takvo postavljanje, u bilo koje vreme, iz bilo kog razloga ili bez njega.

Next

Uslovi korišćenja Pričaonice Krstarice

pricaonica krstarice

How engaged are visitors to krstarica. Pričaonica krstarice - srbija Pri. . Pričaonica se u ovom pogledu ne razlikuje od drugih aplikacija. Jedina granica koju imate u komunikaciji na Pričaonici jeste vaša mašta. Krstarica nije obavezna da aktivno prati informacije koje korisnici šalju na Pričaonici, i nije odgovorna ni za jednu informaciju koju primite na istom. Pravilnik Pričaonice Sastavni deo Uslova korišćenja Pričaonice je.

Next

Pričaonica Krstarice

pricaonica krstarice

Opstao je do današnjeg dana, jer je još uvek primamljiv zbog tajanstvenosti koja intrigira. Ni u kom slučaju Krstarica neće biti odgovorna nikome ni za kakva kašnjenja, netačnosti, greške ili izostajanja informacije pri prenosu ili dostavljanju svih delova ili bilo kog njenog dela, ni za koju štetu proisteklu iz toga ili uzrokovanu njome, ili usled posledica nastalih korišćenjem sadržaja poruka. How socially engaged is forum. Bez obzira na prethodna ograničenja, s obzirom na prirodu Interneta, računara, toka podataka i drugih tehničkih i ekonomskih činilaca, Pričaonica, kao i većina kompjuterskih podataka i Internet aplikacija, podložna je različitim sigurnosnim problemima, i u tom smislu treba ga smatrati nebezbednim. Pričaonica ili čet chat je prvi oblik neposredne komunikacije među internet korisnicima. Sa njima možete razgovarati o automobilizmu, muzici, seksu, romantici, sportu.

Next

Pričaonica for Android

pricaonica krstarice

Informacije Morate proceniti i podneti rizike koji su vezani za tačnost, kompletnost i korist koju možete imati od bilo koje informacije koju primite preko Pričaonice. Slažete se da ste vašom upotrebom Pričaonice Krstarice, nakon isteka perioda od 30 dana od prvog objavljivanja obaveštenja o pomenutoj promeni na mreži Krstarice ili web sajtu, saglasni sa novim ili revidiranim Uslovima usluge Krstarice. Sve ostalo je moguće, a znamo i da su se mnogi tako upoznali i ostali zajedno za ceo život. Na korisniku je apsolutna odgovornost da izoluje softver ili informaciju, izvrši antikontaminaciju i preduzme potrebne korake kako bi sprečio softver ili informaciju da mu, ukoliko su zaraženi ili inficirani, oštete informaciju ili sistem. Možete i da registrujete svoje ime i da svi znaju da ste to vi čim se pojavite — da budete poznati, da vas svi znaju.

Next

Pricaonica krstarice

pricaonica krstarice

Primljene ili poslate informacije preko Pričaonice mogu biti podložne i drugim sigurnosnim rizicima ili rizicima po privatnost. Srbija chat krstarica Pričaonica Krstarice - Srbija pricaonica. Get traffic statistics, rank by category and country, engagement metrics and demographics for Krstarica at Alexa. Krstarica ima pravo da s vremena na vreme menja Uslove usluge Pričaonice Krstarice, uključujući Uslove korišćenja. Najveća internet pričaonica u Srbiji, koja vam nudi druženje i upoznavanje sa ljudima iz Srbije i celog sveta. What sites are related to forum.

Next

ohmy.disneylatino.com

pricaonica krstarice

Slobodno razgovarajte i družite se! U svakom trenutku ste u društvu hiljada muškaraca, žena, devojaka i mladića. Sinonim lepog druženja i upoznavanja — Pričaonica Krstarice. Razgovarajte o muzici, seksu, romantici, sportu. Jedina granica jeste vaša mašta. Pridružite se velikom broju posetilaca koji nam s razlogom već preko 16 godina pružaju poverenje, svesni da će preko nas upoznati drage osobe. Možete i da registrujete svoje ime i da svi znaju da ste to vi čim se pojavite - da budete poznati, da vas svi znaju. Pričaonica je i prvi oblik društvene mreže koji se pojavio na internetu i nezaobilazan je segment internet druženja i upoznavanja.

Next

Uslovi korišćenja Pričaonice Krstarice

pricaonica krstarice

To su, i ne samo, mogućnost otkrivanja poverljivih informacija uključujući i lične podatke , mogućnost neispravnosti u radu Pričaonice npr. . . . .

Next