Romanii au talent 2011. 2011 ~ Romanii au Talent

Smiley (singer)

romanii au talent 2011

Acestea lucreaza la orice ora din zi si din noapte. He is a television personality, having hosted for seven consecutive seasons 2011—2019 and being a coach in also for seven consecutive seasons 2011—2019. The winner of the second season, was magician Cristian Gog. La orice ora din zi si din noapte libidoul unui barbat este imprevizibil. Zăcea pe asfalt, era întreagă şi fără lovituri astfel încât Dumnezeu să mi-o lase în amintire aşa frumoasa cum era. Important centru politic in timpul guvernarii romane, orasul a fost o perioada, capitala Daciei Porolissensis. Nadia Comăneci s-a declarat impresionată de cântecul lui Adrian.

Next

Românii au talent

romanii au talent 2011

Cei din public aplaudau de la sine, fara semnalul altcuiva cum se mai practica la alte emisiuni, unde lumea e platita sa reactioneze la comanda, anemic , tipau entuziasmati, se ridicau in picioare la cei care-i impresionau cel mai mult, sau intr-un final ramaneau toti cu gura cascata, muti de uimire. The application process started on July 2, 2010. Tinerii au inclus în actul artistic și câteva jonglerii cu intrumentele muzicale. Tânărul spune că are motive să îşi iubească ţara. Fraţii săi mai mari cu zece, respectiv 11 ani, i-au povestit cât de mult s-au chinuit să o ajute pe mama lor să-şi revină, dar cu toate că viaţa îşi urma cursul el mergea la şcoală, sora intrase la facultatea de drept în Bucureşti, fratele lui muncea , boala mamei sale se agrava în fiecare zi. Hr, viata urbana de altadata avea sa inceteze. Pe plan muzical, mă impresionează calitatea interpretării, dar și amprenta personală.

Next

Sezonul 1 Episodul 9

romanii au talent 2011

Cei mai mulți au fost revoltați că nu talentul, ci cazul a câștigat marele premiu de 120. The season started with a bigger audience than the first. Cand tatal Fionei moare, Shrek trebuie sa-i urmeze pe tron, dar verdele capcaun n-are deloc chef de aceasta onoare care implica atatea responsabilitati. Vizionati pe site-ul Clicksud - Lumea ta digitala, emisiunea difuzata de Pro Tv, Romanii au talent, online: Titlu: Românii au talent Romanians got talent ; Primul episod: 18 Februarie 2011; Difuzat de: Pro tv; Număr total s ezoane: 10; Prezentatori: Smiley, Pavel Bartoș; Juriu: Andra Măruță, Mihai Petre, Andi Moisescu sezoanele 1-4 ; Andra Măruță, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Cotimanis sezonul 5 ; Andra Măruță, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Florin Calinescu sezoanele 6-8 ; Andra Măruță, Mihai Petre, Andi Moisescu, Florin Calinescu sezoanele 9-10. Criteriile de selectie vor fii : calitatea continutului , grafica siteului, usurinta de folosire user friendly.

Next

Sezonul 1 Episodul 9

romanii au talent 2011

La cinci ani, i-a murit tatăl, în urma unor complicaţii provocate de diabet. The show was divided in 11 parts, the first six broadcast the auditions, the following four represented the semifinals, and the last part was the big final. Apoi chiar nu aveam idee ce să compun. La 10 ani şi-a pierdut şi mama, chiar înainte de Crăciun. For three years he was part of the Romanian group Millenium 3 and was noted by as a potential star. Concurenții Concurent Domeniu Procent voturile publicului Note 1 Grupul Akikai a făcut o demonstrație de arte marțiale pe muzică.

Next

Romania's Got Talent (2011)

romanii au talent 2011

Mihai Petre nu a fost deloc impresionat spunându-le celor doi că momentele în care s-au schimbat au durat prea mult. Escortele pot sa vina la tine sau tu te poti duce la ele dupa cum stabiliti anterior. Dupa cucerirea Daciei de catre romani si transformarea acesteia in provincie, vechiul oras Napoca a fos ridicat la rangul de municipiu de catre Imparatul Adrian 124 D. Accesat în 14 septembrie 2011. Am mers la un prieten şi l-am întrebat dacă are să mă ajute cu nişte bani iar părinţii lui mi-au oferit ajutor.

Next

Românii au talent

romanii au talent 2011

Se făcuse 5 dimineaţa şi trebuia să plec spre Constanta. Astfel Shrek, Fiona, Magarusul si Motanul Incaltat pornesc in cautarea unui nou rege. Cred ca cei care au ajuns in semifinale deja au castigat intr-un fel, deoarece au avut parte de foarte multa promovare. A trebuit sa renunte la scoala si munceste orice pentru bani. Cuplul de la trupa de magie Mistik a pregătit pentru semifinala emisiunii un număr în care cei doi și-au schimbat hainele într-un timp record. Atât forumurile, cât și rețelele de socializare au fost asaltate cu mesaje de protest.

Next

Sezonul 1 Episodul 9

romanii au talent 2011

Juriul i-a felicitat și le-a transmis un mesaj de forță și determinare. La locurile 3 si 4 a fost ceva mai dificil, aici parerile fiind impartite: eu una am observat ca erau preferati cam in mod egal avocatul Camarascu domnul care a cantat opera — wow! Apartamentul este foarte spatios aproximativ 60 Mp. El nu poate lua întreaga sumă pe care a câștigat-o, pentru că trebuie să plătească impozit statului. Cum sora lui era la facultate la Bucureşti, Adrian s-a mutat cu bunica. Invitatii speciali au fost și. Tin sa precizez ca aceste top reflecta punctul de vedere al portalului nostru dupa cum se specifica pe emblema atasata acestui concept.

Next

Romanii au talent

romanii au talent 2011

The first episode from auditions had a 21. All of the performers are called back to discover if they have progressed to the live semi-finals. The auditions took place between August and September 2011. Amintiți-vă ce ravagii a făcut în Marea Britanie, nu doar cu vocea ei, dar mai ales cu povestea de viață, ruptă parcă dintr-un film. Din pacate astazi am avut de lucru si nu am mai putut ajunge, asa ca scriu aceste randuri de acasa, in timp ce ma uit la cea de-a doua semifinala sper ca pana la miezul noptii voi reusi sa termin de scris acest articol. The application process started on 2 July 2010. Narcis Iustin Ianau era preferatul tuturor de departe si nu as fi surprinsa daca ar castiga si finala.

Next