Singlerejser senior. Seniorrejser

Rikkes Rejser

singlerejser senior

Hvorfor skal jeg betale tillæg for nogle hotelværelser, når jeg rejser alene? Det gælder måske især ældre over 60 år, der har mistet deres partner. Drømmer du om at tage afsted på en seniorrejse enten alene eller med din bedre halvdel, så bør du overveje en af vores populære rejser her på siden. Så kan det være, at du gerne vil tage på en singlerejse. Desuden er mad på flyet og transport til og fra hotellet gratis. Er du ude efter en overnatning, som er lidt billigere, kan du kaste et blik på. . Du finder ikke de samme rejser I vort øvrige rejseudbud - men selvfølgelig rejser der ligner.

Next

Kom med på en skræddersyet rejser for seniorer

singlerejser senior

Her har du også rig mulighed for at møde nye mennesker og tage på udflugter sammen. Hopper du på en af vores seniorrejser, så skal du blot koncentrere dig om at slappe af og nyde turen og de mange oplevelser. Tag et kig på vores tilbud til rejser for én person, så kan du snart være på vej mod varmen! Her er der så meget gang i den, at det er svært at føle sig alene. Hidtil har ældre måttet betale ekstra for at få et enkelt værelse, når de var ude at rejse. You can check these in your browser security settings. Aldersmæssigt er rejserne for voksne singler i alle aldre, men der er også specielle senior-ture, hvor alle deltagerne er 55+. Skal det være en ferie med fokus på luksus, så er nok lige noget for dig.

Next

Nadana

singlerejser senior

Dette er en regnskov, som byder på rigt dyreliv og smukt, naturligt miljø med floder og hvad der ellers hører til. Så har du haft lidt modgang og hårde tider, kan det være at singlerejsen skal gå hertil? Hotellet har et forholdsvist europæisk udtryk, så du kommer hurtigt til at føle dig hjemme. Click on the different category headings to find out more. Udover det, er der altid noget at lave i New York. Hos Top Tours har vi fokus på seniorrejser, og vi har lavet nogle skønne rejsetilbud, der passer til en ferie for seniorlivet. Du kan også tage på vandretur i eller se Operahuset i Sydney, som jo er tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon.

Next

Julerejse for singler 60+

singlerejser senior

Der er selvfølgelig også rig mulighed for lidt mere stille og rolige aktiviteter, såsom at sole sig på stranden, snorkle og svømme. På denne side har vi samlet en oversigt over de rejser, hvor du ikke skal betale eneværelsestillæg. Dette er blot noget af det du kan undersøge, inden du tager afsted. Australien er ligeledes en populær destinationer for mange singlerejsende verden over, hvilket gør det endnu nemmere, og mere naturligt, at møde andre ligesindede. Det kan dog være svært at finde andre singles der er interesserede i at tage med ud og rejse - specielt hvis man er blevet over 40-50 år gammel, og dermed ikke ligefrem kan tage med på f.

Next

Nadana

singlerejser senior

Og her behøver du kun at slippe godt og vel 500 kr. Spøg til side, så anbefales Irland til singlerejser fordi irerne simpelthen er så venlige og imødekommende. Det sociale aspekt er nemlig i centrum på alle vores rejser - oplevelser skal deles og minder skal skabes i fællesskab! På vores seniorrejser kommer du til at møde andre, der er lige så eventyrlystne som dig. En stigende del af Danmarks voksne befolkning er singles. Ifølge Trine Wagner, der er travel specialist hos Single-Rejse. Selskabets motto er individuelle rejser til individuelle singler i alle aldre. Skriv eller ring til os for at høre mere.

Next

Seniorrejser

singlerejser senior

Der er også luft i rejseprogrammet, så du kan trække dig tilbage og nyde en rolig stund på egen hånd ind imellem. Det er altså heller ikke nødvendigvis sådan, at man behøver tage med på en arrangeret single-tur. Her på 40plus finder du singlerejser og events, som andre brugere af 40plus afholder - berig dit liv, prøv noget nyt, og oplev hvor skønt livet kan være. Kan jeg komme rundt og se det jeg gerne vil? Du kan tage på vandreture og water rafte i gummibåde. Du kommer så også til at betale lidt herefter, da priserne er fra omkring 3800 kr.

Next

Julerejse for singler 60+

singlerejser senior

På mange af vores rejsemål tilbyder vi udflugter, som er en oplagt aktivitet på en singlerejse, hvis du trænger til afveksling fra liggestolen. Vi arrangerer ikke singlerejser, men rejser sammen som en gruppe, og derfor vil du altid få rig mulighed for at opbygge nye bekendtskaber, måske endda venskaber. Er dit budget ikke lige til det, så kig forbi , som tilbyder fine værelser til en god pris. Ikke nok med, at hotellet har hele 4 restauranter, tennisbaner så har den også sin egen golfbane. Her bor man centralt og samtidigt direkte ud til stranden. På alle rejser spiser vi flere middage sammen og tager på spændende udflugter, så du lærer rejsemålet at kende. Sommer 2020 har vi følgende rejsemål, som nyhed Kalymnos, en uspoleret græsk ø-perle, samt Samos og Kreta, og vi arrangerer dejlige vandreferie med nye vandreruter i Det Midtjyske Søhøjland.

Next

Seniorrejser

singlerejser senior

Fællesrejser er Ruby Rejsers helt egen rejseform, hvor du som gæst er medansvarlig for en god skiferie - all inclusive rejser på Rubys egen måde. Mange af vores hoteller har ikke enkeltværelser, men kun værelser med minimum to senge. Hotellet kender vi rigtigt godt, da vi bruger det stort set året rundt til alle vores langtidsrejser. Vi starter med en gåtur i byen omkring hotellet, en af de første dage. Husk at kærligheden kan lure lige om hjørnet. Maden er naturligvis et kapitel for sig, og du finder alle verdens køkkener her, lige fra overdådige Michelin restauranter til den lokale burgerbar. Alle vores grupperejser er med dansktalende rejseleder, og vi hjælper dig med at skræddersy din rejse, så du får den rejse, du drømmer om.

Next