Slobodna dalmacuja umrli. Slobodna Dalmacija

Slobodna Dalmacija

slobodna dalmacuja umrli

Ožalošćeni: sinovi Robert i Sretan, unuka Helena s obitelji, brat Vjekoslav, sestre Tereza i Anđelka te ostala tugujuća rodbina. Nakon prijema operater vam šalje instrukcije za plaćanje, a plaćanje možete obaviti u bilo kojoj banci ili pošti. Ožalošćeni: supruga Ružica Seko , kći Anita, unuk Ivan s Marijom, unuka Nevena sa Špirom, zet Tomislav Pivčević, sestra Danica Bašić s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 27. Ožalošćeni: suprug Srećko, kćer Nikolina s obitelji, kći Lucija, majka Janja, braća Joško i Krešimir s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem. Pogreb drage pokojnice bit će u ponedjeljak 2. Po dobroti ćemo te pamtiti, s ljubavlju i poštovanjem spominjati.

Next

ohmy.disneylatino.com

slobodna dalmacuja umrli

Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 28. . Ožalošćeni: supruga Stanka, kćeri Vesna i Melani s obiteljima, unuka Carla - Mika, obitelj pokojnog brata Ante, brat Slavko s obitelji, obitelj pokojnog brata Vlade, sestra Dana Janković, obitelj pokojnog stričevića Mirke, svastike Sonja i Ana s obiteljima Počivao u miru Božjem. Sveta misa zadušnica služit će se poslije pogreba u 12. Pogreb Drage nam pokojnice biti će dana 28. Sućuti obitelji možete izraziti od 15 sati u gradskoj mrtvačnici u Vrgorcu.

Next

Šibenski

slobodna dalmacuja umrli

Ožalošćeni: sin Zvonko, nevista Sandra, unučad Katija, Josipa, Ivana i Darko s obiteljima, praunučad te ostala tugujuća rodbina, prijatelji i znanci. Ožalošćeni: supruga Ana, kćeri Eta i Sandra, brat Slobodan s obitelji, sestra Nila s obitelji odsutni , zetovi Boško i Damir, unučad Mirko, Nea i Vicko te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Ožalošćeni: sinovi Domagoj i Juraj, nevjesta Mirjam i voljeni unuk Vincent Posljednji ispraćaj obavit će se dana 29. Ispraćaj s gradskog groblja Kvanj u Šibeniku je u 15 sati. Misa zadušnica održat će se poslje sprovoda u crkvi Gospe od Otoka. Ožalošćeni: sinovi Ante, Dušan, Željko i Ivo s obiteljima, kćeri Zdravka Baković, Sanka Svalina i Anita Kekez s obiteljima, obitelj pok. Ožalošćeni: sin Zoran, sin Frane, brat Boško s obitelji, sestra Ana s obitelji, obitelj pok.

Next

Crna kronika

slobodna dalmacuja umrli

Hvala ti što si oplemenila naše živote. Ožalošćeni: brat Bartol s obitelji, brat Mijo s obitelji, sestra Ljubica s obitelji, sestra Verica s obitelji, obitelj pok. Ožalošćeni: sin Slaven s obitelji, unuka Lidia s obitelji, unuka Margareta sa suprugom Bernardom, unuka Sandra te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od kućnog posjeta žalovanja. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će u četvrtak, 27. Umjesto cvijeća molimo dati prilog za potrebe crkve. Posljednji ispraćaj obavit će se dana 28.

Next

Crna kronika

slobodna dalmacuja umrli

Informaciju o smrti, posljednji pozdrav ili pomen od sada možete dati na nekoliko načina: 1 preko pogrebnih preduzeća 2 slanjem informacija teksta i fotografije na mail kontakt umrli. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 28. Pogreb naše drage pokojnice je u 14. Ožalošćeni: sinovi Markica, Boris i Joško, unučad: Boris, Frane, Stipe, Marija i Barbara, nevjeste Mila i Gordana, praunučad, obitelj Radonić te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Ožalošćeni: kćer Divna s obitelji, kćer Senka s obitelji, kćer Žaklina s obitelji Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Ožalošćeni: sinovi Marko i Zoran, kćer Dragana, nevjeste Jelenka i Ivana s djecom, zet Nediljko, unuci Nikolina, Jure, Ante, Marin i Julija, braća Dušan i Vojin s obiteljima, sestre Cvita i Kosa s obiteljima, obitelj pok. Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 28.

Next

Crna kronika

slobodna dalmacuja umrli

U tuzi za tobom ostaju: sinovi Petar i Matija, nevjeste Zorica i Tanja, unuka Ivana, unuci Marko, Marijan i Ivan s obiteljima, braća Mate, Tomislav i Josip s obiteljima, obitelj pok. Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 28. Ožalošćeni: supruga Mladenka, sin Zoran, nevjesta Diana, unuka Ena, brat Karmelo s obitelji, obitelj pok. Pogreb drage nam pokojnice održat će se 27. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u petak, 28.

Next