Spa og wellness sverige. THE 10 BEST Sweden Spa Hotels

Wellness, Spa og Velvære

spa og wellness sverige

I Sverige går man meget op i afslapning og velvære, og landets mange spahoteller varierer fra små lokale steder til større og mere komplekse hoteller. Brug af faciliteterne er inkluderet i værelsesprisen. The Lodge I Skåne finder man et af de mest eksklusive spahoteller i Sverige og det ligger utroligt smukt. De gamle rammer blandet med moderniteten på kroen er så gennemført og giver en helt særlig hjemlig stemning. Når entréen er betalt kan du frit bevæge dig rundt imellem Aqua Spa afdelingen, hotellets fitnesscenter, wellnesscafé, bassinerne på tagterrassen. Men hvis man ønsker noget mere afslappende, så er der en del golfklubber nærved, som The Lodge Sverige har en aftale med.

Next

Wellness, Spa og Velvære

spa og wellness sverige

Her finder man Hotel Skansen, som tilbyder et formidabelt spaophold for 2 personer. Falkenberg Strandbad Halland Falkenberg Strandbad i pittoreske Sydsverige blev i 2017 kåret som Europas bedste og mest luksuriøse spa-resort. Ved tvivl, ret da henvendelse til receptionen på dit spahotel. Lokale råvarer og skønne wellness-behandlinger står på menuen hos resortet. I Art Garden Spa, vil du som det første, inden du kommer ind i det egentlige spaområde, blive ført til et fint afvaskningsværelse, hvor du, som den japanske tradition byder, skal vaske og skrubbe dig ren og lade sjælen falde til ro i den meditative atmosfære som du finder her.

Next

THE 10 BEST Sweden Spa Hotels

spa og wellness sverige

Hotellet har også et fitness- og træningsområde, hvor der både kan dyrkes individuel motion og meditation i ro og fred samt yoga og anden holdundervisning. De sydsvenske wellness- og spahoteller bygger videre på den tradition og tilbyder velvære for både krop og sjæl. Vi er et par på +60 som for 3 gang har været på et helt fantastisk wellness ophold. Hooks Herrgård er smukt beliggende lige ved Hokasjön. Det er ikke ligefrem ambitionerne der mangler på Hotel Gässlingen, hvilket man øjeblikkeligt opdager når man prøver hotellets restaurant. Stedet er helt specielt og du får en oplevelse, som du ikke finder andre steder. Sverige er en oplagt destination for dig, der søger fred og ro, samt naturoplevelser og samvær med den eller dem du holder allermest af.

Next

Spa & wellness i Sverige

spa og wellness sverige

Asia Spa, hotellets wellness område har en flot udsigt til Varbergs fæstning og Kattegat. Hotellet råder over Sveriges største galleri med 450 værker og ligger lige ud til en af Sveriges længste strande. De 4 sider, hvor du kan finde en billig deal og et godt tilbud Som sagt kan det sjældent betale sig at booke jeres wellness og spaophold via hotellernes egne hjemmesider. Prøv en gang ansigtsmassage eller noget helt andet. Vælg et luksusophold med Spa Tours Er du vild med wellness og elsker du at lægge dig på briksen til en god omgang massage, så er et spaophold i Sverige lige noget for dig. Mandag til lørdag i tidsrummet 12:00-14:00 serverer Torekov Hotell dagens bistrofrokost, hvor du kan vælge mellem to varme retter, hvoraf en er vegetarisk.

Next

Spa & wellness i Sverige

spa og wellness sverige

Her er hyggelige haver, en dejlig terrasse, en romantisk krorestaurant med fokus på både svenske retter og rendyrket gourmetmad, egen importeret vin og hjemmebagt kage. Åkerblads Gästgiveri Tällberg Midt i den hyggelige by Tällberg og med en forrygende udsigt over søen Siljan ligger det 4-stjernede Åkerblads Gästgiveri Hotell, der daterer helt tilbage til 1400-tallet. Anden etage er beregnet til afslapning og ro og byder på både indendørs og udendørs pool med saltvand. Trivago — dobbeltværelse på 4-stjernet spahotel i Berlin fra 714 kr. Her får man lov at være sig selv og nyde livet i naturskønne omgivelser. Sauna med havudsigt, hvor I samler ny energi og renser huden for toksiner.

Next

Nye wellness ophold i Sverige

spa og wellness sverige

Indendørs er der et større spa-område med bl. Det har vi løst med vores helt nye søgesystem, som gør det nemmere end nogensinde før at finde de bedste tilbud og deals på wellness og spa. Book din massage, ansigtsbehandling eller en anden af vores skønne behandlinger og plej din krop og sjæl. Og at flere af dem ligger utroligt tæt på Øresundsbroen. Du kan også booke ansigtsbehandling, massage eller en anden af vores andre skønne kurbehandlinger. Vi vil anbefale dig at bruge nogle minutter på hver side og se, om du selv kan finde en billig deal eller et godt tilbud på et spaophold i en by, du og kæresten gerne vil besøge.

Next

THE 10 BEST Sweden Spa Hotels

spa og wellness sverige

Spørg gerne vores sommelier til råds om årstidens naturvine — her har I ramt hans bløde punkt. Men naturligvis kan man også slå sig løs i swimmingpools eller fitnesscenteret, så uanset hvad man foretrækker, så er det muligt. Vær opmærksom på at du skal ringe for at forudbestille DagSpa, hvis du ikke ønsker overnatning på et af vores kursteder. Overalt kan I glæde jer til et dejligt dobbeltværelse med morgenmad med i prisen og adgang til hotellets lækre spaområde. Her kan du synke ned i skønne chaiselonger, sofaer og lænestole med panoramavinduer mod terrassen. Vores fire spahoteller byder både på forkælelse, unikke spafaciliteter, skøn placering og natur.

Next

Miniferie med spa i smukke omgivelser

spa og wellness sverige

Selvom spatraditionen i dag bygger på mere faglig viden end i middelalderen, så er traditionerne blevet ført videre. Nogle enkelte spahoteller ligger i Stockholm, så dér er det nok lettere at flyve til. Du kan for eksempel få tempoet helt ned med en spa-oplevelse i det smukke Skåne, eller prøve et wellness-ophold i det naturrige Halland med den flotte kyst og de frodige skove. Ordene stammer fra White Guide 2018. Indendørs swimmingpool med en fantastisk udsigt over Skrea stranden og Kattegats evige bølgeskvulp. Vinterudfordringer Når vinteren rammer os kan det forekomme, at de udendørs bassiner er lukket eller åben i begrænset tidsrum. Dette gør sig også gældende i hotellets prisbelønnet spa-anlæg med to indendørs og en udendørs pool.

Next