Sterge cont facebook. Cum sa iti stergi contul de Instagram

Cum se sterge un cont Facebook

sterge cont facebook

Îmi place să călătoresc și să ajut companiile în promovarea lor pe internet. Salut Ai intrat pe vreo aplicatie daunatoare, incearca inainte sa intri sa schimbi parola, poate merge asa, incearca cand te loghezi sa te duci direct la sters click pe link , daca niciuna nu merge da-le un mail, poate iti pot dezactiva ei aplicatia. Mai intai trebuie sa te asiguri ca stergi aceste legaturi din Facebook. Acesta este un alt proces, ce il vom prezenta in alt articol. El nu e sters, e doar neaccesibil.

Next

Help Center

sterge cont facebook

Multe grupuri si multe discuții ale unor persoane pe care nu le cunosc! Vreau foarte mult sa fie șters definitiv acel cont. Verificați întotdeauna ca în bara de adrese sa fiți pe Facebook. Contul va fi sters definitiv dupa 14 zile. Vezi ca sigur ai primit un mail de la ei care iti explica ce ai facut deci nu am decat sa astept,ma gandesc. Fotografiile si mesajele sunt in vazul tuturor,oamenii leaga false prietenii cu mii si mii de contacte fara ca sa fi avut vreodata contact.

Next

Cum sa iti stergi contul de Instagram

sterge cont facebook

Am dat o Căutare la numele meu si pagina mea apare a fel ca inainte. Mergem la General si vom gasi in josul paginii Administrează contul. Se poate face manual, insa e un proces mai de durata. What if I don't want all my content deleted, but I want to take a break from Facebook? How do I permanently delete my account? In concluzie nu vreau să am cont de fb cu numele real, doar porecla dupa care ma cunoaște lumea, îmi voi crea mereu alte conturi că nu mă deranjează… Am aceeasi problema pe care ați intampinat-o si dvs. Eu de o luna astept sa-mi redeschida contul. Nu am avut niciodata numele de familie pe Facebook si pentru ca am trecut cu brio de verificarea asta, nici nu o sa-l am vreodata Toate conturile de pe retele sociale — peste tot nu am numele de familie, blogul, articole publicate de mine in ziar, carnetul de conducere ca sa vada ca cele doua prenume sunt reale, legitimatia de la munca cu cele doua prenume + poza fara numele de familie + articole postate de mine in online. Dupa un timp, am decis sa am si grupul meu propriu, pentru ca activitatea mea sa fie cat mai transparenta fata de persoanele cu care comunicam.

Next

Stergere cont Facebook fals

sterge cont facebook

As fi preferat ca atunci când cineva dorește sa îmi trimită un mesaj, sa nu poată face acest lucru! M-am conectat pe facebook si imi intra in cont dar imediat cum intru, imi apare o pagina in care imi spune ca numarul de telefon nu este actualizat si imi cere sa-l schimb. As avea o întrebare: unde ai reușit sa le trimiți mail celor de la facebook și ce act de identitate ai folosit pentru deblocarea contului. Ce pot sa mai fac ca da-mi pot recupera contul? Nu exista nicio modalitate de reactivare a contului la o data ulterioara. Nu stii vreo solutie cum pot sa imi activez administrarea reclamelor? In acel moment Facebook s a deconectat de pe toate telefoanele. Eu am fost un caz norocos, durata medie de răspuns a celor de la Facebook este între 3 și 5 zile.

Next

Cum iti stergi contul de Facebook

sterge cont facebook

Apeşi Delete my account De data aceasta ştergerea este definitivă, pierzandu-se toate pozele, statusurile, eventurile, paginile şi orice ai mai creat de-a lungul timpului in respectivul cont. Am creat o pagina de profil si legat de acest profil, am creat o pagina oficiala. Cand esti gata, da click pe Deactivate. Problema este ca acum vreau sa-mi fac un cont nou pe acelas numar dar spune sa folosesc un nr de tel nou deoarece acela este deja folosit! Nu doresc recuperarea acelui cont ci doar inchiderea. To permanently delete your account, log into your account and to review your options and start the deletion process.

Next

Stergere cont Facebook fals

sterge cont facebook

Cel mai bine e sa o iei de la capat, iar de data asta sa pui datele tale reale. Vă mulțumim pentru răbdarea dvs. A scris un mesaj la facebook, acum doua saptamani, dar nu a primit raspuns. Bineinteles, ca le-am trimis un document cu numele meu real, neputand sa dovedesc ca cei mai multi ma cunosteau sub nickname-ul poreclei. Ce să fac să scap definitiv de aceste grupuri și de prostiile debitate acolo? Poate că problema nu e Facebook-ul, ci laptopul folosit? Dar nimic în fie care zi încerc să mă conectez la fb dar. Dacă aș trece numele de familie și un singur prenume, abia atunci o să par o altă persoană și amicii nu m-ar găsi la fel de ușor.

Next

Stergere cont Facebook fals

sterge cont facebook

Nu încercați sa intrați pe site-uri dubioase ca sa dezactivați un cont. A doua varianta greseste intentionat parola contului,te va redictiona catre alte date care trebuie instroduse bagale gresit. Le-am explicat că ăsta este numele meu, chiar dacă nu este complet, că așa este și mailul meu pe care îl am de șase ani, așa mă cunosc toți, asta este adresa blogului meu și așa sunt trecută și pe alte rețele de socializare — la toate am oferit și link. Dacă în 14 zile nu accesezi contul, acesta va fi şters defintiv, nemaiputând recupera datele in niciun fel. Buna, Am incercat sa imi dezactivez contul de facebook.

Next