Tunsori in functie de forma fetei. Ce tunsoare te avantajeaza, in functie de forma fetei

Tunsori par in functie de forma fetei

tunsori in functie de forma fetei

Tunsori asimetrice De foarte multe o tunsoare pentru par scurt nu are o forma usor de descris in cuvinte. Tunsori bob pentru fata patrata Fata patrata este caracterizata de pometi nedefiniti si de o latime a fruntii aproximativ egala cu cea a pometilor. Tine minte, trucul este sa incerci sa tii un echilibru intre forma fetei tale si tunsoare, asa ca incearca un stil de tunsori dupa forma fetei, care iti da volum in partea de jos a parului. Părul lung nu mai este la modă. O tunsoare reușită scoate în evidenţă trăsăturile şi maschează defectele. Bretonul poate da iluzia unei fete mai scurte si orice volum in parti va mentine echilibrul. Fereste-te de breton sau orice stil care adauga latime unei fete deja late.

Next

Tunsori si coafuri potrivite in functie de forma fetei

tunsori in functie de forma fetei

Mai poti incerca si bretonul, dar nu clasic, ci asimetric, care sa le aduca unghiuri pe fata lor perfect rotunda. Asadar, foloseste un trimmer si tunde scurt si uniform barba o data la cateva zile. Iar daca intampini dificultati in aceasta activitate atunci consulta cateva poze de pe internet si incearca sa te analizezi cat mai bine, sau cere parerea celor din jur care cu siguranta va fi mult mai obiectiva fata de a ta. Schimba-ti felul in care bretonul cade pe frunte, intr-o parte sau dat pe spate. Daca crezi ca impacul schimbarii poate fi unul prea greu de suportat, atunci poti urma exemplul lui Charlize Theron care a trecut prin mai multe schimbari de look pana a ajuns sa poarte o tunsoare pixie, obisnuind publicul cu parul mediu ca tunsoare intermediara.

Next

Afla care este forma fetei tale

tunsori in functie de forma fetei

De asemenea, trecerea de la o zona la cealalta nu ar trebui sa fie brusca — foloseste un trimmer si incearca sa reduci treptat lungimea barbii pe masura ce te apropii de perciuni. Dacă femeia este înzestrată cu o față plină, este recomandabil să aleagă o coafură cu cărarea trasată într-o parte atât pe partea dreaptă, cât și pe partea stângă. Dacă avem o față rotundă avem nevoie de un păr lung, de preferință drept. Fața pătrată Priviți cu atenție imaginea. Cum îți determini forma feței? De asemenea, daca ai parul lung, niste bucle lasate sa-ti cada usor peste fata s-ar potrivi foarte bine cu trasaturile formei fetei tale. Asadar, scarile sunt cele mai bune prietene ale femeii cu fata rotunda.

Next

Tunsori par mediu. Ce ti se potriveste in functie de forma fetei

tunsori in functie de forma fetei

Ei bine, cred ca ai constatat si tu ca nu iti sta bine cu orice tunsoare de par, indiferent cat de moderna ar fi! Este bine de evitat sa porti parul lung si drept cu carare pe mijloc. Tunsori bob pentru fata ovala Daca ai fata ovala, te poti considera o norocoasa, deoarece ti se potrivesc mai multe tipuri de tunsori bob: bob lung, bob mediu, bob scurt si chiar bob foarte scurt, in stilul tunsorii pixie. Fata in forma de inima: frunte si pometi lati, cu maxilar si barbie inguste. Pe de altă parte, frizura aleasă corect transformă radical aspectul fizic. Se numeste tunsoarea undercut si este deosebit de populara printre tinere.

Next

Coafuri par mediu. Tunsori in functie de forma fetei

tunsori in functie de forma fetei

Poti reveni la parul lung, prin tunsori de tranzitie precum bobul. Tunsori moderne pentru păr de lungime medie: În 2019, accentul este pus anume pe nuanța părului. De asemenea, nu-ti face carare pe mijloc. Trebuie insa sa eviti tunsorile foarte scurte care nu vor face nimic altceva decat sa-ti accentueze fruntea lata si barbia ingusta. Punctul de pornire atunci cand alegi o noua coafura este forma fetei.

Next

TUNSORI in functie de forma fetei

tunsori in functie de forma fetei

Si bretonul intr-o parte arata bine. O barba plina, bogata, care sa fie tunsa constant pentru a fi adusa la lungimea dorita, este cea mai buna optiune. Fata triunghiulara Fruntea si pometii sunt destul de lati, pe cand barbia este ascutita. Lasa-ti parul intr-o parte sau uita complet de cealalta parte sau vei afisa mereu o fata patrata. O tunsoare care lasa parul sa stea dupa ureche pentru a arata frumusetea pometilor este idicata. Bobul este sofisticat, modern, stilat si este una dintre putinele tunsori care se potrivesc cu orice forma a fetei. Iti place sa porti parul scurt? Parul cade altfel, se simte si vede altfel.

Next

Tipuri de tunsori in functie de forma fetei

tunsori in functie de forma fetei

Incearca a diverfica coafurile pornind de la propria tunsoare. Dintr-o data parul scurt este sic, se poarta si tot mai multe persoane publice aleg sa se tunda scurt, fiind privite cu admiratie de catre consoartele mai putin indraznete. Daca deja ai facut o alegere neinspirata, nu dramatiza. Cum stii daca ai fata patratoasa: — pometii si linia maxilarului sunt foarte bine definite. Poarta-l cand drept, cand usor ondulat. Stiu ca vrei sa urmezi tendintele si sa ai o tunsoare ca a Victoriei Beckham sau o coafura ca a supermodelului Heidi Klum.

Next

Tunsori in functie de forma fetei & cum iti determini forma fetei?

tunsori in functie de forma fetei

Schimba-ti cararea atata vreme cat fizionomia si tipul tunsorii ti-o permit. Urmeaza apoi tipul parului care poate fi drept, ondulat, carliontat, textura sa, fina, medie sau cu fir gros si greu de aranjat, iar in cele din urma, vei lua in cosiderare volumul parului. Tunsoarea care sa iti poate pune in valoare chipul, fara a evdentia defectele este cea care ofera iluzia de lungime. Tunsori potrivite: un bob care depaseste usor linia maxilarului avantajeaza femeile cu fata in forma de diamant. Nici celebra coada de cal nu este o solutie, intrucat fata ta va parea mica si rotunda. De asemenea, este nevoie de o coafura care sa accentueze structura pometilor. .

Next