Virusul online subtitrat. Planeta Maimuţelor: Războiul 2017 subtitra

Pericol nevăzut

virusul online subtitrat

Masa de energie va inunda calculatoarele trecând prin antenele parabolice aflate pe vas. Producătoarea Gale Anne Hurd spune : Cred că noi ca rasa umană nu avem nici cea mai vagă idee de ce există dincolo de lumea noastră. Însă, în curând, devine prea clar că flagelul continuă să trăiască, așteptând să-și dea naștere asupra următoarelor sale victime. Vasul Sea Star salută vasul științific dar nu primește nici un răspuns. Nava a fost atacată de o entitate extraterestră care se prezintă sub formă de energie și care este capabilă să construiască corpuri din țesut uman. Extraterestrul le explică oamenilor că ei sunt virusul.

Next

Sfârşitul lumii

virusul online subtitrat

Nelson alege Major Eden Sinclair să conducă echipa. Burns Regia: Steven Soderbergh Actori: , , Jude Law Contagion 2011 Online Subtitrat Trailer. Ben Affleck si Ana de Armas și-au confirmat relatia printr-un selfie. Forma de viață vrea să invadeze planeta Pământ, dar prima dată trebuie să scape de virusul care o poate omori-omul. Acum, pe cont propriu, Sinclair și echipa sa se îndepărteze de Glasgow, ultima cunoscută locația Dr. Comunitatea medicală mondială este depășită de situație și pe lângă faptul că oamenii de știință nu reușesc să găsească un antidot, ei nu pot opri nici starea de panică iscată în urma deceselor. O echipa de vanatori de virusi calatoreste in Bangladesh castigatorii luptei impotriva virusului recent descoperit in Nipah pentru a capta acesti lilieci mici considerati a fi sursa acestui criminal infricosator.

Next

Sfârşitul lumii

virusul online subtitrat

Disperată , ea se îndreaptă spre centrul furtunei. Din păcate, a căzut în mâinile omului greșit. Un soldat sacrifică locul său în elicopter pentru a salva fata, și ea este transportat din zona de carantină ca soldatul și mama ei rămâne în urmă. Echipajul își va da seama că vasul se îndreaptă în altă direcție, spre un centru de informatică echipată cu nenumărate antene parabolice toate pregătitte să se conecteze la sateliții militari și comerciali. Scepticismul celor trei va dispărea în curând, calculatorul declarând că virusul uman esta cel care trebuie eradicat. Totul pare pierdut până cănd Kit observă pe radar un vas uriaș și care se părea că de asemenea aștepta sfârșitul furtunii.

Next

28 Weeks Later Film Online Subtitrat

virusul online subtitrat

În această docuserie, întâlniți eroii de pe primele linii ale luptei împotriva gripei și aflați despre eforturile lor de a opri următorul focar global. Au depus mult efort ca să găsească vasele potrivite și actorii potriviți. În curând în Marea Britanie se prăbușește într-o cultură distopice. Cu familia adolescentei puși în carantină, Emma crede că este în afara pericolului, dar virusul se infiltrează în casa și familia ei trebuie să facă față unei decizii imposibile. Au distrus, de asemenea, docurile, aeroporturi și poduri, impiedicand-o sa răspândirea în ciuda știind bine că-sunt condamna întreaga populație scotian la moarte. Ceea ce azi poate parea exotic in Africa sau Asia, ar putea ajunge la pragul usii noastre de maine.

Next

Z Nation (2014) Online Subtitrat in Romana Gratis

virusul online subtitrat

Temându-se că virusul a revenit la restul Marii Britanii, prim-ministru și a lui Hatcher mana dreapta, Canaris, cota cu șeful securității interne știri căpitanul Nelson de supravietuitori in Scotia in timpul unei imagini prin satelit a zonei, și ei cred o cura poate exista acolo. Acest film nu este deloc unul convențional. Când o navă americană cu numele de Sea Star este prinsă nepregătită într-o furtună, începe să se scufunde încet, iar echipajul, condus de căpitanul Everton, încearcă să se refugieze pe o altă navă. În cazul în care problema persistă, închideţi browserul şi ştergeţi cache-ul cu shift + refresh sau folosind metoda specifică fiecărui browser. Ramâne de vãzut cum vor învinge cei trei această entitate care îi consideră viruși ce trebuie eradicați, și cum vor salva lumea. Ți-am pregătit super-producții de acțiune, titluri interesante din categoria producțiilor independente.

Next

Virusul mortal

virusul online subtitrat

În stadiul de atacuri biochimice prin oraș, virusul este eliberat, infectând milioane, în câteva secunde. Dar totul devine un coșmar atunci când un virus teribil care afectează oamenii, infectând prieteni și vecini ei în monștri teribili. Cu toate acestea, singurul om care nu s-a transformat ascunde un secret întunecat care îi amenință pe toţi. In this docuseries, meet the heroes on the front lines of the battle against influenza and learn about their efforts to stop the next global outbreak. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii. Este oare Nipah epidemia urmatoare? Carantină este considerat un succes, Sfârşitul lumii, cu populația scotian moarte off de la virusul și asigurarea aparent siguranța restului populatiei din Regatul Unit, la costul de ansamblul Scoției.

Next