Visage hudplejeklinik århus. Anmeldelser af Visage Klinik

Hudplejeklinik og Kosmetolog Aarhus C

visage hudplejeklinik århus

Frederiksberg Klinik 8 minutters forsinkelse - uden en beklagelse fra personalet. Til Black friday ville jeg købe 2 nat-gel og 1 rens. Se hele Edel von Appens profil. Havde bestilt en fodbehandling på 75 min, men de 30 min gik ud på, at have fødderne i bad, og ligge helt alene i behandlingsrummet. Jeg har fået så meget ros udefra mht til resultatet af min make-up og det ser så naturligt ud, at folk altid bliver overrasket over at det er permanent make-up! Oversigt over Kosmetologer, Hudplejeklinikker og Skønhedsklinikker i Aarhus C. Hej Fie Jeg husker dig desværre ikke lige og hvornår du har været hos mig, så jeg kan kun udtale mig generelt.

Next

Hudplejeklinik og Kosmetolog Aarhus C

visage hudplejeklinik århus

Tilsammen er vi et super stærkt team, der supplerer hinanden på bedste vis. Stone Massage, Chokolademassage, Hårfjerning, Voksbehandling, Manicure, Pedicure, og Permanent Makeup Hudplejeklinik og butik med salg af dermalogica og Henry Tianus hudpleje produkter Vi tilbyder professionel ansigtsbehandling, massage, fodpleje og hårfjerning med voks 56. Vores smukke klinik finder du I hjertet af Aarhus. Her finder du alt, hvad du kan forlange af en hudplejeklinik. Facebook gives people the power. Permanent makeup er mere komplekst som bare at tegne på papir og selvfølgelig kan der eftermåles, hvis der skulle være skævheder. Klinikken i Aarhus, finder du I hjertet af Aarhus.

Next

Visage Hudplejeklinik Århus

visage hudplejeklinik århus

Hvis du bliver forsinket kan jeg måske være nødsaget til at afkorte noget af din behandling, så det ikke går ud over kunden som kommer efter dig Behandlinger. Den er indrettet smagfuldt med respekt for den gamle bygning. Body Institute Hadsundvej 3, Vejgaard 9000 Aalborg Tlf. Klinikken ligger på Skolegade i hjertet af Århus og er smagfuldt indrettet med respekt for den gamle bygning. Kommer aldrig på den klinik igen. Både pedicure og frugtsyre ansigtsbehandling var ret overfladisk.

Next

Visage Hudpleje

visage hudplejeklinik århus

Farvning af vipper og bryn Lash lift. Det er klinikkens passion at sørge for at du føler dig taget hånd om og i centrum, fra det øjeblik du træder ind af døren Book tid til en behandling - Hudplejeinstituttet Aarhus tilbyder bl. Vi vil gerne sikre os, at vores kunder får den helt rette behandling, så vi kan. Jeg vejleder dig ud fra mine analyser og dine mål, så v Danmarks skønneste webshop med alt i makeup, hudpleje, hår og helse. Pas på derude - der laves desværre for meget, som ligner dårlige karrikaturer. Jeg er selvfølgelig lyttende hvis man henvender sig til mig. BestAge International tilbyder et bredt udvalg af anti-aging behandlinger i Aarhus.

Next

Visage Hudplejeklinik Frederiksberg

visage hudplejeklinik århus

Velkommen inden for i vores univers. Piger, hvis I ikke har fået behandlinger ved hende endnu eller har fået fjernet hår ved hende, så skynd jer at få det gjort - I vil ikke fortryde det! Når du søger information om et givent emne, præsenterer Ni. Leder du efter forskellige former for ansigtsbehandlinger og peeling eller er det permanent makeup og selvbruner behandlinger. Lidt i 7 om aftenen ringede en fra Horsens. Med vores viden og ekspertise er vi dét sted, der ved hvad du har behov for, indenfor hudpleje, skønhed og velvære Hårfjerning med sukker eller sukkervoks er en tidskrævende proces, den efterlader huden fin. Jeg lagde besked på både Horsens og hovedkontorets telefonsvarer om at kontakte mig vedr. Jeg ringede til flere afdelinger og hovedkontoret.

Next

Anmeldelser af Visage Klinik

visage hudplejeklinik århus

Velkommen til klinik Risskov Krop og Hudpleje - for skønhed og velvære. Jeg skriver til dem på Messenger. Book behandling online he Berit Sprogø Hudplejeklinik er for dig der ønsker en professionel oplevelse med 100 % skræddersyede behandlinger som har fokus på resultater og velvære samt ærlig rådgivning. Her kan du blive klippet, farvet, få en brasiliansk voksbehandling, en manuel Spray Tan, en ansigtsbehandling, manicure og pedicure Clinique Nour er din kosmetolog og hudpleje klinik i Århus. Første gang var det et stort skridt at tage - og det er en stor tillid at vise personen, der skal udføre den. Se deres tilbud på Ansigtsbehandling, Hårfjerning, Hudpleje, Voksbehandling, Wellness-massage, Manicure, Pedicure, Makeup, Permanent makeup, Bryn og vipper, Ansigtsbehandling til mænd, Oxygen Lift behandling, Anti-age behandling, Hudslibing, Frugtsyrebehandling, Teenage behandling, Dybderens, Brasiliansk voks m. Jeg får jævnligt behandlinger af Cecilie i Odense, hvilket er en fantastisk og ærlig service.

Next