Ziua de naștere fericită. Mesaje de felicitare pentru zile de naștere

Felicitari

ziua de naștere fericită

Știu că nu aș fi unde sunt astăzi, dacă nu ar fi pentru tine. Astăzi este Ziua ta de Naștere și vreau să-ți urez întâi de toate împlinirea tuturor dorințelor tale. Meriți toate stelele de pe cer! Fie ca fiecare zi să fie asemenea unei flori diferite, dar toate să fie minunate. Zâmbetul este arma noastră — a femeilor. Creează în fiecare zi o capodoperă, folosind toate culorile vieţii… şi în timp ce scrii, zâmbeşte! La Mulţi Ani in fericire, cu sufletul curat. Chiar cred că nu există nimeni în lume care să poată trăi până la exemplul pe care la stabilit.

Next

Cele mai alese mesaje si urari de felicitari cu ziua de nastere

ziua de naștere fericită

Să trăiești cu zâmbetul pe buze, Să ai sănătate și bucurie de la rude! O îmbrăţişare să te încălzească, Un zâmbet să te facă fericită, O inimă să te facă iubită. Îți urez ca toate visele tale să se adeverească. Ce-i spui pentru a-l înştiinţa ca e cel mai bun dintre toţi şi că speri că i-ai moştenit măcar o parte din înţelepciunea şi puterea lui? Felicitări, aveți o zi fericită. Să fii frumoasă întotdeauna Și fiecare zi s-o trăim împreună! Felicitari de la multi ani, Felicitari de zi de nastere, Felicitari cu ziua de nastere, Felicitari pentru ziua de nastere! Fie ca tu să reușești mereu să luminezi cu cea mai strălucitoare stea, talentele și abilitățile tale să te ghideze mereu și sentimentele sincere să radieze în relațiile tale. Statisticile arată că oamenii care au cele mai multe aniversări ale zilei de naștere trăiesc cel mai mult.

Next

Mesaje Pentru Sora Mea de Ziua ei {380+} Frumos Statusuri

ziua de naștere fericită

Chiar și atunci când creșteți … Chiar și atunci când cresc, noi întotdeauna mergem să fim fetița noastră. Astăzi devii mai în vârstă și toți cei dragi sunt de partea ta ca să-ți amintești și să sărbători. Încă mai ai acel stil plăcut de zâmbitoare și de aceea te iubesc sis. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. Acum că am dezbătut și istoricul zilelor de naștere, haideți să vedem cum ar trebui să ne comportăm în cazul în care avem un sărbătorit în familie sau în cercul de prieteni și apropiați. Apelând la un serviciu de , astfel că florile pot ajunge în siguranță și cu o viteză uimitoare spre cel care își sărbătorește ziua de naștere în ziua respectivă.

Next

Texte de felicitare cu ziua de naștere

ziua de naștere fericită

M-am simțit întotdeauna din acest glob atunci când eram împreună. Fii fericită, iubita mea prietenă! Ziua de naştere este cea dintâi zi a unui nou voiaj de 365 de zile în jurul soarelui. Femeile pretind imposibilul: ele vor să uiţi câţi ani au, dar să nu uiţi când au ziua de naştere. Uneori, simt nevoia să mă opresc din goana nebună în care mi se întâmplă toate, să dau cu ceasul de pământ ca să-i risipesc secundele și apoi să mă așez tihnit, la o masă din lemn, într-o curte de țară unde să stau cuminte să ascult cum susură vântul printre crengi. Să ai o zi de naștere fericită. Fie ca viața să devină o succesiune de evenimente și aventuri incredibile! Pupicii mei zboară către tine și să ai parte de o dispoziție excelentă! Pentru mine, cel mai important cadou pe care îl primesc în ziua de naștere este existența voastră.

Next

Mesaje de la Multi ani Pentru Fiica Mea ~Top {330+} Colectie

ziua de naștere fericită

Vă doresc o zi de naștere fericită. Draga mea prințesă, astăzi este o zi foarte importantă pentru mine, pentru că această zi mi te-a făcut cadou — îngerașul meu! Mai mult zâmbet, flori și succes, Bucurie, fericire și progres. Frumusețea unei femei doar crește odată cu trecerea anilor. Trebuie să transformi viața într-un loc plăcut. Tu să-i surâzi şi ea să-ţi spună La Mulţi Ani din partea mea! Cu siguranță, persoana dragă va primi mai multe felicitări și cea trimisă de dvs. Îți doresc ca viața ta să se umple de fericire și bucurie și să nu ai niciun regret în viață! Azi ar putea fi o zi mai bună Pentru a lua o șansă de a spune, Fii fericit in fiecare zi! Întrucât timpul este asemeni unei spirale, în fiecare an se întâmplă ceva special de ziua ta: energia pe care Dumnezeu a investit-o la nașterea ta este prezenta din nou.

Next

Felicitari

ziua de naștere fericită

Pentru tine un sincer La mulți ani, să poți fi alături de noi sute de ani de acum înainte. Cel mai cald salut de ziua mea pentru fata mea! Vremurile bune nu sunt uitate chiar dacă anii trec. Știu că ai trecut atâtea timpuri grele, dar nu ai renunțat niciodată. Să ai parte de bucurie, Multă dragoste și veselie, Să poți crea, iubi, Să ai mai multe ocazii de a zâmbi. Îți doresc să poți cu ușurință face față oricăror obstacole, să fii ocolită de invidie, iar necazurile să le treci cu mândrie. Sper că dacă ar fi trebuit să alegi între toate frazele pentru o zi de naștere, ai ales-o pe asta, pentru că nu va fi cea mai frapantă, dar va fi cea care a fost scrisă cu emoția gândirii că te iubesc Multe felicitări sunt primite în ziua de naștere. Vă trimit o mie de îmbrățișări și o mie de sărutări de la distanță.

Next

Mesaje de felicitare pentru zile de naștere

ziua de naștere fericită

Folosesc această ocazie în această zi să vă spun că te iubesc, că ești deja ceva indispensabil în viața mea, că nu știu ce ar fi din viața mea dacă n-ai fi în ea, că ar fi dacă nu ai fi stăpânul fericirii mele. Să rămâi întotdeauna la fel de frumoasă, strălucită și blândă. Întotdeauna te-ai asigurat să faci lucrurile mici din viață pentru a face pe toți cei din jurul tău fericiți. Mă tot gândesc la zâmbetul și râsul tău. Te iubesc Rar, un mesaj simplu exprimă atât de mult. Am ajuns la vârsta când nu-mi mai serbez ziua mea, ci… zilele mele.

Next